#coixinet.com
La G de colors
Hola Món. LGdC#1
0:00
-5:12

Hola Món. LGdC#1

Episodi pilot de La G de colors, un podcast en català sobre Google i el seu ecosistema

Aquest és el pilot de La G de colors, un podcast amb les darreres novetats i curiositats sobre Google fet en català. Esperem que vos agrade i ens acompanyeu totes les setmanes. Tractarem d’omplir el buit que hi ha d’informació en català sobre Google i el seu ecosistema. Ho farem els dissabtes. Ara tindreu un motiu més per desitjar que arribe el cap de setmana.

Comencem!


Google i Renault estan treballant en un vehicle “centrat en el programari”

Es tractaria d’un vehicle equipat amb Android Automotive i per tant integraria productes com ara l’assistent de Google, el Google Maps, la Play Store, sense necessitat de connectar un mòbil, com ocorre amb Android Auto.

Això també permetrà integrar intel·ligència artificial al vehicle i poder accedir a totes les dades tècniques d’aquest per poder oferir una millor experiència de conducció i de seguretat. Serà Android Automotive l’autèntica competència de l‘experiència d’usuari que ofereix Tesla?

Font: The Verge


Els antics Chromecast no seran compatibles amb el pla amb publicitat de Netflix

A poc a poc anem assabentant-nos de més característiques del nou pla barat de Netflix amb publicitat. La darrera ha estat que no serà compatible amb la retransmissió als antics chromecast (sense Google TV).

No li acabe de veure cap avantatge a aquest pla que costarà 5,49€ i tindrà fins a 4 minuts per hora de publicitat, un catàleg molt reduït i una qualitat de 720p de resolució i no permet la descàrrega de continguts.

Sincerament jo crec que no paga la pena, sobre tot perquè per 7,99€ que costa el següent pla, tens accés a tot el catàleg, sense publi i amb posibilitat de descarregar.

Font: 9to5Google


El Pixel 7 i el Pixel 7 Pro utilitzen reconeixement de la parla personalitzat

Amb el poder del xip Tensor 2, els Pixel 7 i Pixel 7 pro seran capaços de reconeixer l’estil personal de parla del seu propietari i aprendran com pronuncien determinades paraules per fer cada vegada més acurat aquest reconeixement.

Per exemple podràs corregir l’assistent sobre com es deletreja un determint acrònim o un lloc o el nom d’una persona.

Desconec si només està disponible en anglès de moment.

Font: 9to5Google


Visa inclourà informació geolocalitzada de les teues compres

Un acord entre Google i Visa permetrà registrar informació geolocalitzada quan realitzem una compra en un local físic, d’aquesta manera podrem veure la informació que Google Maps proporciona sobre aquest local al nostre extracte i així recordarem més fàcilment de que anava aquell càrrec a la targeta.

Font: Visa


Amb g minúscula

Aquest és el nostre apartat per a notícies curtes


Youtube Music redisenya la pestanya d’inici

En la meua opinió Youtube Music encara està molt per baix del seu gran competidor Spotify, però ha fet una xicoteta millora estètica a la pestanya home.

Font: 9to5Google


El selector de fotos d’Android 13 està ja disponible pràcticament en qualsevol Android

Forma part de l’actualització de seguretat de novembre i estarà disponible en dispositius a partir de la versió Android 9.

Font: Android Police


Google retirarà l’aplicació dedicada de Street View

Street view continuarà estant disponible dins de Google Maps però desapareixerà de la Play Store i de la App Store de iOS com a aplicació independent.

Font: Engadget


0 Comments
#coixinet.com
La G de colors
El podcast setmanal sobre Google i la tecnologia en general